ZAEČARSKO – OM VARUMÄRKET

Zaječar öl är ett varumärke med en 125-årig tradition, och tack vare sin överlägsna kvalitet har det blivit konsumenternas favoritval i hela Serbien och regionen. Det är en symbol för Timoč-regionen och östra Serbien, såväl som för alla konsumenter som har varit lojala mot den i årtionden på grund av dess utmärkta recept och rykte.

Den igenkännliga röda etiketten, det kyrilliska alfabetet, retroflaskan och den unika smaken är bara en del av Zaječarski-ölets unika identitet, som konsekvent vårdar tradition och sanna värderingar.

Det finns 3 typer av Zajecarsko öl – lätt, Zajecarsko Extra Filtered och Zajecarsko Black öl.

När du firar, skålar, markerar viktiga ögonblick och umgås med vänner, finns Zaječarac alltid där för dig!

https://zajecarskopivo.com/

Ölbryggeri

Apatin Brewery en av de ledande inom ölproduktion på den inhemska marknaden. Företagets huvudkontor ligger i Apatin, handelscentret ligger i Belgrad.

År 2012 blev Apatin Brewery medlem i ett av de största globala bryggföretagen, Molson Coors Brewing Company, som förutom marknaderna i Kanada, USA, Storbritannien och Fjärran Östern verkar på marknaderna i Europa. Molson Coors Brewing Company innehar den tredje globala positionen i bryggeribranschen över hela världen sedan 2016.

Den årliga kapaciteten för Apatin Brewery uppgår till fyra miljoner hektoliter. Idag har Apatin Brewery 750 anställda och stöder och sponsrar ett antal kultur-, musik- och sportevenemang på nationell och regional nivå.

Märken från Apatin Brewery inkluderar Jelen Pivo, Jelen Fresh, Jelen Cool, Nikšićko Pivo, Nikšićko Tamno, Apatinsko Pivo, Lowenbrau, Staropramen, Beck’s, Stella Artois, Corona, Hoegaarden och Leffe.

http://apatinskapivara.rs/en